Gent de metro: cap de tren
Sense notícies del front
JOANA IMBERNON
Ingredients
- 4 patates monalisa
- 2 cebes
- 2 botifarres del perol
- 2 tires de cansalada, no fumada
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- Porto i sucre
- Mantega
Preparació
En un cassó es posen les cebes tallades a trossets amb una mica de mantega, sucre i un rajolí de porto, i es deixen confitar a un foc molt suau, fins que no quedi gens de líquid, i es reserven. Es couen les patates amb pell, sal i força aigua. Es pelen i es passen pel passapuré o s’aixafen amb una forquilla. Es treu la pell i a la botifarra i s’esmicola. Es talla la cansalada a daus petits- I tant la botifarra com la cansalada es passen per la paella, afegint-hi la patata, el pebre i sal. Es barreja tot i en surt una crema suau, en què s’han de notar els trossets de botifarra i la cansalada. A continuació, s’hi afegeix la ceba confitada i es torna a barrejar. S’agafa un motllo i es farceix amb la patata, pressionant perquè no quedin forats. Es decora amb uns trossos de botifarra passats per la paella.