
Milagro cotidiano

‘Heretic’, un Hugh Grant magníficament terrorífic
LES RECEPTES DE LA JOANA

JOANA IMBERNON
Ingredients
- 3 pebrots (un vermell, un verd i un altre groc)
- 1 terrina de Philadelphia
- 1 tassa de sucre
- 1/4 de tassa de vinagre de Xerès
Preparació
Tallem els tres pebrots a daus molt petits. Els posem un cassó amb la tassa de sucre i el vinagre de Xerès a foc lent. Ho movem contínuament perquè no s’enganxin. És un procés lent. S’ha de tenir paciència i no treure’ls abans de temps. El pebrot ha de quedar caramel·litzat però no enganxós. En una font o plat gran, hi posem el formatge Philadelphia i, als costats, hi dipositem els pebrots caramel·litzats. També en posem una mica per dalt, com es veu a la fotografia. És un aperitiu molt bo i sorprenent. El vam fer al Club Gastronòmic i la idea la va dur Francina. Jo acostumo a servir-lo en celebracions o per Nadal.