
Decreixement: una resposta a la crisi del sistema (5)

Albert Fabà, l’home desdoblat

JOANA IMBERNON
Ingredients
INGREDIENTS:
· 2 verats
· 1 pastanaga, 1 ceba, 2 alls
· Pebre vermell, pebre en gra, clau i sal
· 1/4 de got de vinagre
· 1/2 got de vi blanc
· 1/4 de got d’aigua
· Farina i oli d’oliva
· Llorer, romaní i farigola
· Torradetes
ELABORACIÓ:
Es neteja el verat i es talla a trossos de mos, ja que els farem per a un aperitiu. En una paella s’enfarinen i es fregeixen els entrepans de verat i es reserven; en el mateix oli es collen la ceba, la pastanaga, els alls, el pebre en gra i el clau, a continuació se li posen les herbes aromàtiques i el pebre vermell, de seguida se li tiren els líquids i es deixen reduir cinc minuts, es rectifica de sal i es cobreix el verat que teníem reservat i es deixa macerar.
Es pot guardar diversos dies, i se serveix amb una torradeta petita posant-hi la ceba, l’all i la pastanaga de base i a sobre el trosset de verat. Ideal per prendre amb una bona cervesa i amb bona companyia.
1 Comment
Només llegint-la ja se sent la deliciosa olor d’aquesta recepta. Gràcies, Joana!