
Tàrtar de tomàquet amb ‘rillettes’ de tonyina

Crema de bolets i avellanes
JOANA IMBERNON
Ingredients
- 6 llagostins per persona
- 2 cebes
- 3 dents d’all
- 80 g de pinyons
- Oli
- Julivert
- Crema de llet per cuinar
- Pebre negre i sal
- Cava
Preparació
Se salpebren els llagostins, es passen per la cassola amb una mica d’oli fins que agafin color i es reserven. Amb una batedora, es tritura la ceba, els alls, els pinyons, el julivert i el cava. En sortirà una salsa espessa.
A la cassola on s’han passat els llagostins, s’hi aboca el triturat, se sofregeix una mica, i a continuació s’hi afegeixen els llagostins. Es deixen coure 25 minuts. Si s’observa que la salsa està molt espessa, s’hi haurà d’afegir una mica més de cava. Just abans de servir, s’hi posa la crema de llet i tot plegat es deixa coure uns minuts més.
Aquesta recepta ens la va portar al Club Gastronòmic la Francina. La vam fer i ens va agradar molt. Gràcies per la teva aportació, Francina. A casa meva, és un plat que ara faig bastant perquè és molt fàcil i molt bo.
1 Comment
Joana, he fet els llagostins al cava aquest estiu, amb la crema de llet i sense, no és el mateix però també queden molt bons. Com dius tu, recepta fàcil i bona. Gràcies!!