Memòria, poesia, pensament i fotografia en un Sant Jordi molt colomenc
Fundador de l’Heura i activista cultural
JOANA IMBERNON
Ingredients
- Caramel líquid per al motlle
- 500 g de formatge mascarpone
- 250 ml de llet
- 2 sobres de quallada
- 180 g de sucre
- 1/2 litre de nata per a muntar
Preparació
Es barreja molt bé el sucre i el formatge, s’hi afegeix la nata, 200 ml de llet i es cou a foc mitjà, remenant-ho sovint. Quan comenci a bullir, es retira del foc i s’hi afegeix la quallada dissolta en els 50 ml restants de llet. Es posa al foc una altra vegada i, quan bulli, es retira i s’aboca tot en un motlle caramel·litzat. Es deixa refredar a temperatura ambient i es reserva al frigorífic, deixant que qualli. Queda millor si se serveix l’endemà.
Més receptes
de Joana Imbernon
‘Risotto’ de gambes i llet de coco