
Llagostins al cava

En la celebració i en el dol
JOANA IMBERNON
Ingredients
- Per a 10 persones
- 1kg de bolets frescos o congelats
- 2 litres de brou de pollastre
- 2 cebes ben picades
- 2 porros (la part blanca)
- 250 ml de nata per a cuinar
- 100gr d’avellanes torrades
- Sal i oli d’oliva
- Pebre
Preparació
Tallem els bolets a làmines molt fines, piquem la ceba, el porro. Ho sofregim a poc a poc, sense que a arribi a daurar-se. La ceba ha de quedar transparent. Tot amb oli d’oliva verge.
Eliminem l’oli i incorporem el brou en una olla juntament amb els bolets i la ceba. Tot ha de quedar cobert. Ho deixem coure uns 8 minuts.
A continuació, hi afegim la nata i les avellanes. Ho movem tot i deixem que es cogui uns 10 minuts més. Quan hagin passat, ho triturem tot molt bé.
Al final, decorem la crema amb uns trossos de bolets que teníem reservats.