La vida sense filtres
Amb molt de gust: jo
JOANA IMBERNON
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full
- 5 cebes
- 3 tomàquets grans similars als de Barbastre
- Orenga, sal, pebre, farigola, romaní…
- Oli d’oliva
Preparació
Estirem la làmina de pasta de full (millor si és fresca, no congelada), la punxem perquè no pugi massa, la posem al forn i deixem que es torri una mica. Tallem una ceba en juliana, la coem a foc lent a la paella, l’escorrim perquè no es quedi massa oli i la reservem. Quan la massa està daurada, estenem la ceba per tota la pasta, i hi anem posant el tomàquet, pelat i tallat a rodanxes tan fines com sigui possible. Hi afegim sal, pebre i les herbes aromàtiques que vulguem, i un rajolí d’oli. Es pot aprofitar l’oli que hagi sobrat de coure la ceba o bé usar-ne un altre de nou. Ho portem al forn fins que agafi un bonic color daurat.