
La dignitat i la utilitat

La Riera Alta, un barri als quatre vents

JOANA IMBERNÓN
Ingredients:
– 6 ous
– 100 grams de salmó fumat
– Tomàquets cherry i tàperes
– Formatge crema amb gust de salmó (estil Philadelphia)
– Nata per a cuinar
– Anet
– Pebre
Elaboració:
En un cassó amb força aigua i sal, coem els ous uns quinze minuts. En un bol piquem el salmó a trossos petits, hi afegim el rovell ratllat dels ous, unes quantes tàperes talladetes, un rajolí de nata (petit, només per a donar-li suavitat) i el formatge cremós estil Philadelphia amb sabor a salmó i una mica de pebre i anet. Ho barregem tot molt bé fins a obtenir una crema suau però en què es notin els trossets de salmó. Agafem els ous ja tallats per la meitat –els mateixos d’on hem tret els rovells– i els omplim amb una culleradeta de postres amb la barreja que hem preparat. Els decorem amb una rodanxa de tomàquet de penjar cherry i, a sobre, una tàpera. Però la decoració és al gust de cadascú.