
Diada del Llibre, 23 d’abril

‘Mirador’ i ‘Pamflet’, PSUC i Esquerra

JOANA IMBERNÓN
Ingredients:
– 250 gr de pipes sense closca
– 150 gr de sucre
– 1 ou
Elaboració:
En un bol es posa el sucre, l’ou i es bat tot fins que els dos productes estiguin ben barrejats. De seguida es posen les pipes i s’hi integra tot.
En una safata de forn es posa paper de coure i s’estén tota la barreja en una capa ben fina. Això es pot fer amb una espàtula o amb una cullera sopera.
Escalfem el forn a 200º. Introduïm la safata al forn durant uns 10 minuts, vigilant que no es cremi. Quan ja estigui la coca una mica daurada, es treu i es deixa refredar. Es retira el paper amb compte, i ja la tenim. La coca de pipes és molt bona i molt fàcil de fer.
2 Comments
Es boníssima,la faig fa molts anys. Una companya de feina va ser la que en va parlar d’ella. Només dir que les pipes, 200 grams crues i 50 g saladetas fa que sigui més gustosa. Ah… No és pot guardar molt de tems, el sucre es fa tou d’un dia per l’altre.
Gràcies per la recepta, Joana, i gràcies pels consells, Rosa. Trobo que és ideal per fer amb canalla, la faré amb les meves netes.