El nen que volia ser director de cinema
La parròquia sense en Jaume
JOANA IMBERNON
Ingredients
- 1 rellom (si és d’Avinyó o ibèric, millor)
- Mostassa Pommery o mostassa a l’antiga
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
- 250 ml de nata líquida
Preparació
Es talla el rellom a rodanxes d’uns 3 centímetres de gruix, aproximadament. Si us agrada molt fet, no les talleu tan gruixudes. Se salpebren els trossos i es passen per la paella, segellant-los per les dues bandes. Quedaran una mica rosats, però ha de ser així per evitar que la carn quedi massa seca. Després, s’aboca la nata líquida en una casserola i, quan comenci a bullir, s’hi afegeix una cullerada de mostassa i es remena sense parar a foc lent. En uns dos o tres minuts, la salsa ja està feta. Es posa sobre dels talls de filet i se serveix, de seguida, a la taula. És deliciós! I amb tres productes, només.